Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Dynamic HTML Editor
 Dynamic HTML Editor
 Menu disappeared
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 22 Dec 2014 :  08:14:17  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Finally I 'managed' (...) to insert a page-holder (looked with my nose).
The graphic menu was not very difficult and I even found out that it had to be positioned on the master-page (shared).
Then I created the five (almost blank) dhe's, linked them in the GfxMenu1 and, in order to have a look at linking of the menu, exported (all files) the Project.

The very first time that worked fine. Various positions were a bit jumpy so I decided to find out what was wrong with the positioning of the (master-)pages.
As from that moment the menu is gone from all the *.html pages, included index.html, but on the fourth html-page it's still present.
From there the menu jumps properly towards all the pages but, by lack of the menu, not furhter of course.
If someone in this forum would be so kind to have a look at my 'creation' I will be very pleased.

Greetings, Gerard - Holland

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 24 Dec 2014 :  00:15:24  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
It is difficult if you don't share the project ;-)
Send me the project (with all the files inside) and I'll check

Regards, Davide
Go to Top of Page

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 24 Dec 2014 :  01:16:58  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Thanks Davide for your reply and evt. solution.
Under this link you'll find the (zipped) files you asked for.
I am looking forward to what I have missed or done wrong.

Greetings, Gerard - Holland

Edited by - gerard1938 on 05 Jan 2015 01:52:51
Go to Top of Page

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 07 Jan 2015 :  00:15:35  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
Gerard,

I sent you the fixed project to the mail address used when you registered on this forum
Now it works as expected

Regards, Davide
Go to Top of Page

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 08 Jan 2015 :  01:02:00  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Thanks Davide,
Unfortunately it's only half or less than the solution.
The major riddle is the vanishing menu.
Or better, a (gfx)menu that shows up on only one of the 6 pages and even on a (fixed) position undependent from where it is placed on the Master Page.
I've sent you an answering mail with three referring screendumps.

Greetings, Gerard - Holland

Edited by - gerard1938 on 08 Jan 2015 01:04:44
Go to Top of Page

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 09 Jan 2015 :  00:17:05  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
In the project I sent you all is working as expected; menu is showing correctly in every page and pages don't jump
Try using my project by re-exporting the entire project then browse it.

Regards, Davide
Go to Top of Page

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 16 Apr 2015 :  06:30:34  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Thx. Davide. Everything worked fine and the site is almost ready.
Someone asked me to alter the main background-picture.
So I replaced the picture and exported the project (right clicking the right hand project window and selecting all files) but without result. The checkbox 'don't export this page' in the main page (adv) window is empty (not selected). What's wrong ?
Regards,
Gerard

Greetings, Gerard - Holland

Edited by - gerard1938 on 19 Apr 2015 10:11:10
Go to Top of Page

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 19 Apr 2015 :  22:47:30  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
Act as follow:
1- Be sure that the background picture is the one you want
2- Export all the files of your project
3- Upload every files
4- Clear the browser cache
5- Reload the site

Regards, Davide
Go to Top of Page

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 21 Apr 2015 :  05:12:41  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Ok Davide, the picture has been replaced, but there is still an odd phenomenon.

Everything went fine but the graphicaL filled rectangle at the right hand side jumps to the left within the pageholder's boundaries.
I haven't altered the PH position nor its dimension/size neither the rectangle.
The image as well is in its original shape.

Do you allow me to send you any file for examination?

Greetings, Gerard - Holland

Edited by - gerard1938 on 21 Apr 2015 09:27:55
Go to Top of Page

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 28 Apr 2015 :  00:36:01  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
yes send!

Regards, Davide
Go to Top of Page

gerard1938
Practical

Netherlands
35 Posts

Posted - 01 May 2015 :  01:23:05  Show Profile  Visit gerard1938's Homepage  Reply with Quote
Thank you Davide, but one way or the other, I found a previous background.dhe, altered the picture itself and the shadows returned to where they ought to be.
Apart from that, I created a whole bunch of dhe's within the project so I really wouldn't know which files to zip and which ones not.
regards. Gerard

Greetings, Gerard - Holland
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000