Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Forum & Site (Forum e Sito)
 OT (OffTopic, Vario)
 LINK
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

gerwinquak
Practical

24 Posts

Posted - 07 Sep 2009 :  23:12:05  Show Profile  Visit gerwinquak's Homepage  Reply with Quote
Hi,

On my site I have activated a link to download a file
http://www.dmsnorge.no/kundeportal.htm
"Siste DMS" is the buttonname

This will prompt a username and password. User: Dms_Norge passw 15087

The link will give an error, but the url is actually correct. Because if you will enter the link once more, it will work. I think the problem is the space that is placed right after the link. http://www.delcom.nl/klanten/install_small.exe

but, my source code doesn't show any link after the link. So what can be the problem, and how can i fix this?

Thanks,

siemens
Master

Netherlands
139 Posts

Posted - 07 Sep 2009 :  23:34:23  Show Profile  Visit siemens's Homepage  Reply with Quote
Hello, after entering the correct code you should 'jump' to a website page (htm, php..) and not directly to the exe file, place the exe file in the new html page for example as a link....

regards, Gijs
Go to Top of Page

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 08 Sep 2009 :  09:49:52  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
I think the problem is the ".exe" extension. Try to zip it and retry.

Regards, Davide
Go to Top of Page

jtarin
Super User

Russia
444 Posts

Posted - 09 Sep 2009 :  01:09:07  Show Profile  Visit jtarin's Homepage  Reply with Quote
Link works from here with download dialogue appearing.

Porky
www.pacificwavetour.com
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000