Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Other hexagora products
 Programs (Programmi)
 ver4.1.2 Pass-Thru mode issue...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

JoeF
Novice

USA
2 Posts

Posted - 08 Oct 2013 :  20:37:47  Show Profile  Reply with Quote
Agreed, Thanks for making this and providing it.

I've been using ver3.9 ever since it came out and just updated to the 4.1.2. I turned on the "pass-thru" mode which is working great but now I can't get back in to the 'settings' page to make sure I turned on the "start with windows" plus I need to move them a little to be centered on my screen.

I saw a post where you save the position settings in the registry, so I modified the positions there. That should work but it would be easier to grab and move the little screens again.

How do you get back in to the settings page once 'pass-thru' has been enabled?

regards,
JoeF

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 09 Oct 2013 :  13:36:24  Show Profile  Visit s.dav's Homepage  Reply with Quote
Check the Tray area, you'll find an icon that will permit you to change settings; in order to move panels you need to temporary disable the pass-thru mode.

Regards, Davide
Go to Top of Page

JoeF
Novice

USA
2 Posts

Posted - 10 Oct 2013 :  17:19:47  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by s.dav

Check the Tray area, you'll find an icon that will permit you to change settings; in order to move panels you need to temporary disable the pass-thru mode.




Perfect. I always forget about that. Thanks.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000