Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Purchase Orders and Activation Issues
 Purchase Orders and Activation Issues
 Why didn't I get any reponse on emails I've sent?
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic   

s.dav
Site Admin

Italy
3360 Posts

Posted - 30 Jan 2009 :  11:47:57  Show Profile  Visit s.dav's Homepage
Sometimes users try to contact us through email, but when we reply (which we always do!!!), we'll receive a message from their spam filter that our reply has been blocked. As you can imagine it will be impossible for us to contact these users about this, because all our emails will be bounched back.

Some users get very angry when they do not receive any replies on their messages, but of course we can not do anything about it

This is one of the main reasons that we limit support through emails and you'll have to use this forum instead.

You might not be aware of it, but some ISPs block emails for you so they will not even reach your email account! This is a very common reason (99% of the time!!!) why our emails will not reach you!

Please contact your ISP to make sure they have not blocked our emails. They should be able to find our emails in they logs.

The following email providers are known to block our emails:

  • comcast

  • bellsouth.net

  • co.curry.or.us



If you do not receive any replies, please send us an email from an alternative (more reliable) email address!

You can also contact us using the forum and you'll obtain assistance in the forum!

Regards, Davide
  Previous Topic Topic   
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000