Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Other hexagora products
 Programs (Programmi)
 [BUGS] Perfmon prevents screensaver launching

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List

* Forum Code is ON
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]


T O P I C    R E V I E W
remingtoni Posted - 06 Sep 2013 : 20:11:24

After trying Perfmon for a while, I've detected detected what I think it's a curious bug.

I'm using Perfmon v4.1.0 on a Windows 7 Professional and it prevents the screensaver to be launched. I've tried a lot of different settings, but the screensaver won't be launched until Permon is closed.

Is anybody else suffering this problem?

Does anyone know how to solve it?

Thank you very much,

Best regards.
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
remingtoni Posted - 06 Oct 2013 : 20:25:50
Now it works like a charm.

Thank you VERY much!!!

Best regards.
s.dav Posted - 04 Oct 2013 : 16:35:49
s.dav Posted - 08 Sep 2013 : 14:06:38
I think the problem is related to the fact that Performance Monitor, every once in a while, resets its status to Top Most Window;
this probably interferes with the Screen Saver. I'll remove this setting, then I'll contact you.

Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000