Hexagora Forum
Hexagora Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Forum & Site (Forum e Sito)
 OT (OffTopic, Vario)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert Email Insert CodeInsert QuoteInsert List

* Forum Code is ON
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]


T O P I C    R E V I E W
gerwinquak Posted - 07 Sep 2009 : 23:12:05

On my site I have activated a link to download a file
"Siste DMS" is the buttonname

This will prompt a username and password. User: Dms_Norge passw 15087

The link will give an error, but the url is actually correct. Because if you will enter the link once more, it will work. I think the problem is the space that is placed right after the link. http://www.delcom.nl/klanten/install_small.exe

but, my source code doesn't show any link after the link. So what can be the problem, and how can i fix this?


3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
jtarin Posted - 09 Sep 2009 : 01:09:07
Link works from here with download dialogue appearing.
s.dav Posted - 08 Sep 2009 : 09:49:52
I think the problem is the ".exe" extension. Try to zip it and retry.
siemens Posted - 07 Sep 2009 : 23:34:23
Hello, after entering the correct code you should 'jump' to a website page (htm, php..) and not directly to the exe file, place the exe file in the new html page for example as a link....

regards, Gijs

Hexagora Forum © s.dav Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000